Thursday, September 23, 2010

e.l.f. favoritter

her er et par af mine e.l.f. favoritter. penslerne er super gode og de fælder ikke som så mange andre. jeg bruger den store pudderbørste til min foundation og blushbørsten er super til at contoure. hd powderet får små fejl og linier til at synes mindre uden at det er tungt. elsker natural nymph læbestiften. den er en perfekt nude, og jeg elsker nude læber. blushen er smuk på alle hudfarver og jeg bruger den mørke til at conture mine kindben. har du nogle favoritter?

Palermo chic!

Olivia Palermo har efter min mening virkelig god stil. Jeg har fundet dette billede af hende og har prøvet at sætte tilbehør til. Looket kan bruges af alle, hvad enten du er hijabi eller ej. Bare tilføj eller udelad tørklædet.

Her kan du se alle dine yndlings serier:)


Jeg har fundet en kanon hjemmeside, hvor man kan se alverdens serier og de bliver updatet hver uge, så du kan se de helt nye afsnit af gossip girl, keeping up with the kardashians, the vampire diaries, desperate housewifes og mange andre serier. Der er noget for enhver. Synes lige jeg ville dele denne side med jer.
tv.blinkx.com

I heart e.l.f. neglelakker

e.l.f. har nogle rigtig flotte neglelakker og så for under 13 kroner stykket. Så kan man da ikke lade være at købe en hel stak. Det er da skønt at få leveret en pakke til døren stoppet med smukke neglelakker og så synes jeg de giver et godt payoff. Farverne bliver rent faktisk som de ser ud i flasken når de kommer på.
e.l.f. har også andre fine ting. Er især vild med deres mineral læbestift i natural nymph. Lægger en post ind med flere ting jeg lige har købt derfra. Man behøver nemlig ikke altid at gå til MAC eller lignende for gode produkter. Og det kan min pengepung rigtig godt lide:)



Leopard DO'S

Mange kendte er gået med på leopard trenden. Printet kan få et outfit til at se billigt ud, hvis ikke man sætter det sammen med det rigtige. Jeg har fundet nogle eksempler på, hvordan leopard print kan se virkelig cool og elegant ud. Så kan vi andre jo efterligne...

Wednesday, September 22, 2010

Style : Leopard

Leopardprint er et af efterårets store musthaves. Det er smukkest når man kun har enten leopard printede sko, et bælte eller en kjole; aldrig sammen. Jeg har sat dette sæt sammen. Det er tæt på at være for meget, men for mig virker det.
Hvad synes du?


Kender du MAYSAA?

Maysaa er et relativt nyt mærke som bl.a. laver smukke maxi-kjoler. Flot design som er muligt at betale for. Alt kommer flot pakket ind i sort papir med et Maysaa klistermærke ovenpå. Her er et par af de ting jeg selv har købt derinde. Tjeck www.maysaa.com for mere.

BANANAS


Har du nogensinde set The Rachel Zoe Project? Hvis du kan lide mode kan det være programmet for dig! Hvem ved mere om mode end denne kvinde. Hun har virkelig sans for hvad der passer hvem og hvad der er in!

She is just TO DIE FOR. It’s BANANAS (lol)
Hvis du ikke har set programmet så kan du se afsnit på http://tv.blinkx.com/show/the-rachel-zoe-project/bpnXiR8FuHVTZs5K

Wednesday, September 1, 2010

Skøn til efteråret

Efteråret er snart over os og dette er et af mine bud på, hvordan man burde komme det i møde.
Hope you like it!