Monday, October 3, 2011

Trunk-sale yesterday - in the newspaper today


I had a little boutique yesterday as there was a trunk-sale where I live. Great way to use your Sunday selling out of old stuff. I sold from my wardrobe and decor that I don't need anymore. I had a girl from Somalia helping me; she thought it was so much fun. Two newspapers came and interviewed us, so today we're in the first newspaper. Picture two is from my stand. Here you see the girl selling something to my sister-in-law and I'm in the back selling something to a couple from Afghanistan. I did make a nice profit out of yesterday, even though I brought more than half my stuff back home again. I had so much clothes; a lot still with tags, but you really can't see them in the picture. I will upload more pictures if I get any that's better. Below is the article; it's in Danish so I know a lot of you can't read it. I do have Danish followers so I decided to put it in anyway.


En række forretninger i Thisted havde søndagsåbent - og udenfor i solskinnet var der god gang i de private boder
Nogle var mere professionelle end andre, da der søndag var "bagagerumssalg" i Thisted - et supplement til flere butikkers "søndagsåbent".

De professionelle kræmmere havde nemlig medbragt borde, som de kunne præsentere deres varer på, mens nybegynderne nøjedes med at præsentere deres tilbud direkte på fliserne - eller under lidt mere improviserede former.

Uanset præsentationen trak søndages bagagerumssalg folk, og det skabte omsætning i boderne på Store Torv og på J.P. Jacobsens Plads. Køberne gjorde gode handler, og det samme gjorde de handlende som udbød lidt af hvert, fra husflidsarbejde, til kunst og ting, der virkelig lignede noget, der var fundet til lejligheden.

Men det kunne være godt nok. En pige, der var vokset fra noget af sit legetøj, fik det realiseret til priser, der imponerede selv hendes far, men andre tyndede ud i beholdningen af ting og sager fra hjemmet - og overskuddet fra en basar.

Det gjorde Tanja Ayesha Poulsen, der sammen med Sahra havde indrettet en midlertidig forretning på fliserne foran det gamle rådhus.

- Jeg blev opmærksom på muligheden, da jeg så et opslag i en elevator i Føtex, fortæller Tanja, som er debutant indenfor torvesalg. Nu bruger hun lejligheden til at sælge ud dels af nogle af sine egne ting, dels af ting, der er til overs fra en basar i Plantagehuset, hvor der blev solgt ting til fordel for Somalia.

- Basaren var lidt af et hjertebarn for mig. Ikke mindst fordi overskuddet går til et rigtig godt formål - og kan vi få solgt de sidste ting, så bliver overskuddet bare lidt større, fortæller hun om tingene, flettede armbåd og sæbe i mange former, farver og dufte, som er lavet i Huset på Havrevej.

Selv står Tanja foran at flytte til London, og så skal der ryddes op og ryddes ud - og det gav andre effekter, som også var sat til salg.

- Men jeg tror, det her er både første og sidste gang for mit vedkommende, siger Tanja, som helt klart modstår fristelsen til at gå på jagt efter andre ting i nogle af de øvrige boder.

No comments:

Post a Comment